Put exhaust on last night now technical difficulties. - Harley Davidson Forums: Harley Davidson Motorcycle Forum
Harley-DavidsonForums.com is an independent enthusiast website owned and operated by VerticalScope Inc. Harley-DavidsonForums.com is not sponsored by or in any way affiliated with Harley-Davidson Inc.. The Harley Davidson names and logos are trademarks owned by Harley-Davidson Inc.

Go Back   Harley Davidson Forums: Harley Davidson Motorcycle Forum > Technical > Exhaust Systems

» Insurance
» Our Partners
»ATV Reviews
»Motorcycle Games
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-20-2012, 12:22 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
SharpeFan84's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Wisconsin
Posts: 21
Put exhaust on last night now technical difficulties.

Put new Big Louies on my 2001 Ultra last night. Started it up and it ran fine. This morning I take it out of the garage go to start it starts first time and dies. Then will turn over but won't start. I took the plugs out and cleaned them put them back in and it started took it for a short ride and it ran fine. Do you think the not starting was exhaust related or I need new plug and it was just a coincidence. Plug were black and wet when I cleaned them.


Sent from my iPhone using Motorcycle.com Free App
SharpeFan84 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2012, 12:34 PM   #2 (permalink)
Grandstanding Member
 
Dave63's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: PA
Posts: 29,816
2001 is the last year for MM EFI. Check the cam cover for the wire for the cam sensor. Do you recall moving it, bumping it, or otherwise?? As well.....therre's a harness that runs under the right side of the frame, with a connector there. Make sure nothing got yanked there, too.

If you turned the bike off/on a few times without starting it, it can happen.
__________________
__________________________________________
“When the going gets weird, the weird turn professional....” ~ Hunter S. Thompson~

R.I.P. Rubberdown. 1971-2012
Dave63 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2012, 05:54 AM   #3 (permalink)
Retired citizen
 
SCHMIDTYS's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Pt. Wash.,WI
Posts: 13,042
Check for codes too. The no start may have triggered codes, that might tell ya something.
__________________
Disclaimer : Don't believe anything I say unless you are absolutely sure that I know what I'm talking about .
SCHMIDTYS is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
This site is in no way affiliated with Harley-Davidson
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum Ninja H2 Forum Ducati Scrambler Forum