2014 CVO Boom Box Speaker Issue - Harley Davidson Forums: Harley Davidson Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-12-2019, 11:58 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: West Chester, PA
Posts: 1
2014 CVO Boom Box Speaker Issue

I own a 2014 CVO Ultra with the Boom Box system. Recently my right front speaker stopped working although the other three speakers function fine. I removed the fairing and was able to plug the right front speaker into the left front speaker connection and was pleased to find out the right front speaker still works. Now my problem is to find out why the right front speaker is not working. I'm assuming a radio/receiver problem. Any thoughts?
Johnny Tequila is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Harley Davidson Forums: Harley Davidson Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome