Harley Davidson Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-8 of 8 Results
  1. Electrical
    Hello all, I have a pretty weird issue. I have an 06 sportster that starts just fine and drives just fine. The security system also works as well. However, none of my electronics work (i.e. headlight, turn signals, digital odometer). I was in the process of installing new tail lights when the...
  2. Sportster General Discussions
    2009 Sportster formerly an 883 now a 1275. Recently it will not start when it gets got, you have to let it cool for 1-2 hours before it will start. The fuses are good, relays are good, starter is getting power but the command wire to the starter is reading 0.0 volts when hot but 12.3 when cool...
  3. Electrical
    Recently got a 2000 glide classic efi won on e Bay got her shipped home and the fun just started fired up and noticed she idled a little rough and I knew it hadn't been rode in a year is what I was told. Figured gas old no big deal had a full tank put treatment and boost decided to go for a...
  4. Electrical
    Hi All. Has anyone on this forum had this problem, on the indicator lamps bezel I have the right turn arrow always on, but the indicators work ok, left and right front and rear. Any ideas
  5. Electrical
    I have a 2012 1200 custom. It's been riding fine but the other day I went to fire it up and it fried the negative post on my battery. I got a new battery and hooked it up. Now my brake light and dash light stay on while the key is completely off. Any good leads before I start tearing it apart to...
  6. Dyna General Discussions
    Hi, very unknowledgable on electrical matters and would appreciate any help. I've got a 2011 Wide Glide. I did a bunch of things on it yesterday without testing in between and now it won't start. It's got full power, and lights and alarm work, but horn does not. In neutral, on run, click start...
  7. New to the Community
    i have a 2004 road glide w a 106 kit, converted from efi to a mikuni carb, two into 1 exhaust, supertrap.... when i excellerate through 3200 rpm the radio turns off, then on again at 3300, in every gear. I am getting a p55pt error code. Does anyone know what the hell that means- or why my radio...
  8. Electrical
    Hi all. I have a 2003 Ultra classic and have spent the last month trying to chase down an electrical short. It started when i lost my stator on my way to work. I bought a new stator and spent the afternoon replacing it. What i didn't do was check the electrical system for shorts before...
1-8 of 8 Results
Top