Harley Davidson Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter #1
So I was riding yesterday and I noticed my speedometer and the rest of my gauges reset to zero while I was riding going about 60. The speedometer dropped down fast sort of looked like when you pull in your clutch and the tachometer goes down.

Has anyone else experienced that problem?

If so what is it and is it an easy fix.

Thanks!
 

·
Just Ride
Joined
·
3,261 Posts
Someone posted a similar problem, was a loose connection on ignition switch.
 

·
Banned
Joined
·
71 Posts
So I was riding yesterday and I noticed my speedometer and the rest of my gauges reset to zero while I was riding going about 60. The speedometer dropped down fast sort of looked like when you pull in your clutch and the tachometer goes down.

Has anyone else experienced that problem?

If so what is it and is it an easy fix.

Thanks!
I had that problem on a ultra once. It was some pins being bad in the plug form the motor to main harness . Replace I think 4 pins, fixed it right up . :)
 

·
Registered
Joined
·
322 Posts
Nope but that's something to watch. When I get around 75 I don't look at my gages. To busy looking ahead lol
 

·
Registered
Joined
·
28 Posts
it happened to me a couple of times, turns out it was the main battery connection.
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Discussion Starter #6
Thanks everyone for the inputs... I still haven't found out what the issue is. It has not happened again though. Ride safe everyone!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top