Harley Davidson Forums banner

21 - 40 of 153 Posts

·
Banned
Joined
·
19,464 Posts
Been running better today, until about an hour ago, started running slow, pages not loading, database errors again...

Not complaining, just reporting...
 

·
Administrator
Joined
·
407 Posts
Been running better today, until about an hour ago, started running slow, pages not loading, database errors again...

Not complaining, just reporting...
I'm still trying to catch it acting up so we can troubleshoot.

Hopefully, it will be good over the weekend.
 

·
American
Joined
·
26,516 Posts
Someone gonna fix this place? Slooooooooooooooooooooooow and errors! gawd awful!
 

·
Kicking Rocks...
Joined
·
11,100 Posts
I see a sloooooowwwww... down on Tapatalk.

Haven’t tried pc


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Administrator
Joined
·
407 Posts
I am still unable to replicate this issue so I need more information to replicate it.

Is the issue intermittent? Are those of you who are experiencing the issue using the full forum via a browser or via Tapatalk?

When reporting forum issues, please include the following information.


  • What device are you using to access the site? Computer? Tablet? Phone?
  • Are you accessing the full site? Using Tapatalk or Mobile View?
  • Which operating system are you using? (Windows 10, etc.)
  • Which browser are you using? (Chrome, Firefox, Edge, IE, etc.)
  • Have you already tried clearing your cookies/cache?
 

·
Road Junkie
Joined
·
1,888 Posts
@Cricket, starting to run slow again. But I've noticed that if I re-click on the thread a second time, it takes me there immediately.

What device are you using to access the site? Computer? Tablet? Phone?
Laptop Computer

Are you accessing the full site? Using Tapatalk or Mobile View?
Full Site

Which operating system are you using? (Windows 10, etc.)
Windows 10 with current updates

Which browser are you using? (Chrome, Firefox, Edge, IE, etc.)
Chrome

Have you already tried clearing your cookies/cache?
No crumbs here...
 

·
Retired citizen
Joined
·
23,083 Posts
Discussion Starter #33
This morning I got nailed with the 502 server error code on the computer and phone for about 15 minutes. Gone now !
 

·
Asylum Inmate
Joined
·
11,618 Posts
This morning I got nailed with the 502 server error code on the computer and phone for about 15 minutes. Gone now !
Looking it up on the Tech error code chart, it roughly indicates that Canadians are trying to do technology things. :devil:devil:devil
 

·
Asylum Inmate
Joined
·
11,618 Posts
Speaking of Canadian tech and low bandwidth ....... Pictures are not loading up to the site. Just keeps saying upload failed.

From Tapatalk app
 

·
Super Moderator
Joined
·
12,673 Posts
My FB keeps crashing this morning. I wonder if North Korea has begun their cyber attack.
 

·
Asylum Inmate
Joined
·
11,618 Posts
Still failing from the tapatalk app.

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
 

·
Asylum Inmate
Joined
·
11,618 Posts
Also slow as crap on both computer

Windows 10 dell XPS loaded. Fiber to my building ... my desk is 560 mbs up and 480 mps down.

Phone on wifi using tapatalk slow and no pic upload

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
 
21 - 40 of 153 Posts
Top