Harley Davidson Forums banner
41 - 51 of 51 Posts
Discussion starter · #41 ·
r. Mam problem, chociaż mam najnowsze oprogramowanie. Czy wiesz, czy jest problem z uruchomieniem Galaxy S6 Edge (Model SM-G935V) z Android Auto w moim 2021 Street Glide? Działa na telefonie, ale nie na Boombox GTS. Wszelkie opinie będą mile widziane.
To może być pomocne lub nie.
Nie używam Android Auto. Wydawało się, że wchodzi i wychodzi. Zamiast próbować rozwiązać ten problem, pomyślałem, że tego nie potrzebuję. Mój galaxy jest sparowany z motocyklem, więc moje kontakty telefoniczne są dostępne, a także moja lista odtwarzania. Nie potrzebuję strony głównej telefonu na wyświetlaczu. Nie używałem jeszcze nawigacji. Na razie na długiej przejażdżce nie mogę tego skomentować.
Powodzenia!

Dziękuję! Pokazuje Fat32
Pokazuje użyte miejsce 65 536 bajtów 64,0 KB
Wolne miejsce 30 737 530 880 bajtów 28,6 GB

Kiedy podłączam do komputera, pojawia się komunikat 'brak plików', ponieważ usunąłem. Ale powyżej jest napisane 'używane'. Zakładam, że nadal mogę go używać do przesyłania oprogramowania? Czy potrzebuję nowego, ponieważ tak wiele razy dodawałem i usuwałem pliki?
Czy udało Ci się rozwiązać ten problem? Mam dokładnie ten sam problem, dosłownie, i naprawdę potrzebuję jakiejś wskazówki. Dostaję plik na pendrive, wkładam go do roweru, a radio wyświetla komunikat 'nie znaleziono pliku multimedialnego', klikam OK i nic się nie dzieje. Rozpakowałem go i upewniłem się, że jest to jedyny plik na dysku. USB ma 64 GB i jest w formacie FAT32.

Discussion starter · #43 ·
Czy rozwiązałeś ten problem? Mam dokładnie ten sam problem, dosłownie, i naprawdę przydałaby mi się jakaś wskazówka. Dostaję plik na pendrive, wkładam go do motocykla, a radio wyświetla komunikat „nie znaleziono pliku multimedialnego”, klikam OK i nic się nie dzieje. Rozpakowałem plik i upewniłem się, że jest to jedyny plik na dysku. USB ma 64 GB i jest w formacie FAT32.
Zrobiłem to.
Nazwa pliku na końcu musi pokazywać " iso". Jeśli nie, upewnij się, że zmieniasz rozszerzenia na komputerze na poprawne.

Poszedłem na stronę internetową Harley, pobrałem oprogramowanie dla mojego motocykla na pendrive, podłączyłem do przewodu USB po prawej stronie, a następnie włączyłem akcesoria w motocyklu. Nic się nie działo. Na YouTube powinno się rozpocząć pobieranie. Zastanawiam się, czy do przewodu USB w moim motocyklu nie dochodzi zasilanie. Jutro podłączę do niego telefon i zobaczę, czy się ładuje. Pomyślałem, że ktoś może mieć inny pomysł?
Czy wyjąłeś plik z koperty i włożyłeś go bezpośrednio do napędu? Miałem ten sam problem, dopóki nie umieściłem tylko ISO na pendrive

Mam 2021 road glide limited. YouTube pokazał, że wystarczy podłączyć pendrive, a na ekranie pojawi się "aktualizacja oprogramowania". Pierwszy ekran, który mówi, że brak nośnika, ok? Rozumiem. Kliknij ok, a następnie powinno się uruchomić. Mogę przejść do tego ekranu, o którym wspomniałeś, żeby zobaczyć. Dziękuję!
Brak nośnika oznacza, że masz ISO w folderze na pendrive. Użyłem *GB i dysku twardego 16GB i odczytał oba, ale tylko wtedy, gdy wyjąłem ISO z folderu. Mam 20 Road Glide Limited

Discussion starter · #46 ·
Czy wyjąłeś plik z koperty i umieściłeś go bezpośrednio na dysku? Miałem ten sam problem, dopóki nie umieściłem samego ISO na pendrive.
To było tak dawno temu, że trudno to sobie przypomnieć.
Myślę, że musiałem tylko zmienić ustawienia pliku, coś w rodzaju ukrywania rozszerzeń. Następnie iso pojawiło się na końcu nazwy pliku.

Kiedy plik jest pobierany ze strony internetowej HD, jest on spakowany. Po pobraniu na komputer, rozpakuj pakiet, a następnie z czystego pendrive'a (sformatowanego, bez plików na nim), kliknij dwukrotnie pakiet, a następnie znajdź plik z rozszerzeniem .iso i wyślij tylko ten plik na pendrive.

Discussion starter · #48 ·
Kiedy plik jest pobierany ze strony internetowej HD, jest on spakowany. Po pobraniu na komputer, rozpakuj pakiet, a następnie z czystego pendrive'a (sformatowanego, bez plików na nim), kliknij dwukrotnie pakiet, a następnie znajdź plik z rozszerzeniem .iso i wyślij tylko ten plik na pendrive.
Mój problem polegał na tym, że nie było pliku z iso. Mój powyższy post rozwiązał ten problem.

Mam Ultra Limited z 2022 roku i mam ten sam problem. Nie sądzę, żeby ustawienie komputera dotyczące wyświetlania rozszerzeń miało z tym coś wspólnego. To tylko informuje komputer, czy ma wyświetlać rozszerzenia plików, czy nie. Rozszerzenie zawsze tam było. Po prostu go nie widziałeś. Mam włączone wyświetlanie rozszerzeń na moim komputerze, ale kiedy zabieram dysk USB do mojego motocykla, w ogóle go nie rozpoznaje. Nie dostaję nawet komunikatu o nieprawidłowym nośniku, który cały czas wyświetlają te wszystkie filmy.

Mam model Ultra Limited z 2022 roku i mam ten sam problem. Nie sądzę, żeby ustawienie komputera dotyczące wyświetlania rozszerzeń miało z tym coś wspólnego. To tylko mówi komputerowi, czy ma wyświetlać rozszerzenia plików, czy nie. Rozszerzenie zawsze tam było. Po prostu go nie widziałeś. Mam włączone wyświetlanie rozszerzeń na moim komputerze, ale kiedy zabieram dysk USB do mojego motocykla, w ogóle go nie rozpoznaje. Nie otrzymuję nawet komunikatu o nieprawidłowym nośniku, który cały czas wyświetlają te filmy.
Bardzo łatwo może mieć to z tym coś wspólnego, niektóre urządzenia z oprogramowaniem/sprzętem szukają rozszerzenia pliku i nie mogą go odczytać, pracuję w branży IT i sieciowej i widziałem ten problem wiele, wiele razy. Masz rację, że zawsze tam był, ale urządzenie nie jest zaprogramowane, aby czytać tak daleko w głąb.

41 - 51 of 51 Posts